Vidiš i nije tako puno, čestitka za novac za mladence

Čestitka za mladence

Alternativa klasičnim kovertama

Planirate prisustvovati vjenčanju, ali ne znate što pokloniti mladencima? Želite im pružiti nešto posebno i zanimljivo? Razmislite o personaliziranoj čestitci za novac s šaljivim naslovom “Ovo je Vaš prvi milijun”! Ovaj jedinstveni poklon će izmamiti osmijeh na licima mladencima i ostati im u dragom sjećanju.

Personalizacija po Vašoj želji:

Naša čestitka za novac omogućuje vam da unesete imena mladenaca, odaberete željeni tekst i dodate posebnu posvetu. Time ćete pokazati koliko vam je stalo do njih i njihovog sretnog dana.

Šaljivi naslov koji će razveseliti:

Naslov “Ovo je Vaš prvi milijun” ne samo da će izazvati smijeh, već i dodati originalnost poklonu.

Alternativa klasičnoj koverti:

Klasične kovertice su dosadne i predvidljive. Personalizirana čestitka za novac će se isticati među ostalim darovima i ostaviti dubok utisak na mladence.

Kako naručiti personaliziranu čestitku za novac?

Naručivanje personalizirane čestitke za novac je jednostavno:

  1. Izaberite svoj dizajn: Naša ponuda uključuje različite dizajne čestitki, pa možete odabrati onu koja najbolje odražava vaš stil i ukus.

  2. Unesite podatke: Dodajte imena mladenaca, željeni tekst i posebnu posvetu. Možete biti kreativni i izraziti svoje najbolje želje na jedinstven način.

  3. Potvrdite narudžbu: Provjerite unesene podatke i odaberite broj čestitki koje želite naručiti. Nakon toga, samo kliknite “Naruči” i čestitke će biti izrađene prema vašim specifikacijama.

Sretan početak bračnog života uz “Ovo je Vaš prvi milijun” čestitku za novac

Naša personalizirana čestitka za novac s naslovom “Ovo je Vaš prvi milijun” nije samo poklon, već i uspomena na sretan trenutak u životu mladenaca. Dajte im priliku da započnu svoj bračni život s osmijehom i uz dodatni poticaj u obliku novčane podrške. Naručite svoju čestitku danas i budite sigurni da ćete ostaviti neizbrisiv trag na njihovom vjenčanju.

Imate posebnu želju? Ne snalazite se na Web shopu?

Ljubazna i simpatična Ana odgovorit će Vam na sva Vaša pitanja. S Anom možete dogovoriti detalje Vaše narudžbe, posebne želje.
Pomoću Facebook messenger-a Ana uživo komunicira s Vama i dovršava Vaše narudžbe. Ili nam se javite u kontakt formi preko e-maila

Odgovori

Add to cart