dekoracija za tortu i krštenje

Neka vaša proslava prve pričesti zablista s našim personaliziranim Tepperima!

Dobrodošli u našu kolekciju Topperi za prvu pričest. Naši Topperi za prvu pričest su ručno izrađeni i potpuno personalizirani prema vašim željama.Pripremite se za nezaboravno slavlje prve pričesti s našim posebno izrađenim Tepperima. Svatko od njih nosi ime djeteta i motive obreda prve pričesti, stvarajući tako jedinstveni dodatak vašoj torti.

Topperi za prvu pričest: Elegantni dodaci za vašu tortu

Topperi za prvu pričest ne samo da dodaju poseban dodir vašem slavlju, već su i divan suvenir koji će trajati godinama. Izrađeni su od visokokvalitetnog materijala i bojani su po vašoj specifikaciji kako bi se savršeno uklopili u temu vašeg događaja.

Što je topper za tortu?

Što je topper za tortu? Topper za tortu ili vrhovi za tortu  je dekorativni element koji se postavlja na vrh torte kako bi je ukrasio ili dodao osobni pečat slavlju. Naši Topperi za prvu pričest dolaze u različitim oblicima i veličinama, prilagođavajući se vašim željama i potrebama.

Raznolika ponuda personaliziranih Toppera za prvu pričest

Otkrijte širok izbor personaliziranih topper-a za prvu pričest u našoj kolekciji. Naši Topperi za prvu pričest su ručno izrađeni i potpuno personalizirani prema vašim željama, nudeći vam raznolike opcije za stvaranje savršenog dodatka za vašu tortu.

Kako dekorirati tortu za prvu pričest:

Prezentacija toppera na torti

Ne zaboravite na prezentaciju! Postavite tortu na lijepi tanjur ili stalak, okružite je cvijećem ili drugim ukrasima kako biste stvorili atraktivan vizualni dojam.

S našim Tepperima za prvu pričest, vaša proslava bit će istinski posebna i nezaboravna. Neka vaše dijete osjeti ljubav i podršku cijele obitelji dok slavite ovaj važan dan u njihovom životu.

Pogledajte još neke od toppera

Personalizirani Topperi s motivima svete pričesti

Naši Topperi za prvu pričest uključuju različite motive svete pričesti, od detalja poput križeva do simbola anđela. Svaki topper je dizajniran kako bi odražavao duh ovog posebnog dana, pružajući vam personaliziranu opciju koja će dodati značenje i simboliku vašoj proslavi.

Pogledajte još neke od toppera

Topperi za prvu pričest po narudžbi

Želite li dodatno personalizirati svoj topper? Naša usluga po narudžbi omogućuje vam stvaranje potpuno jedinstvenog topper-a za prvu pričest prema vašim specifičnim željama. Kontaktirajte nas kako bismo stvorili savršeni topper za vaš poseban dan

Imate posebnu želju? Ne snalazite se na Web shopu?

Ljubazna i simpatična Ana odgovorit će Vam na sva Vaša pitanja. S Anom možete dogovoriti detalje Vaše narudžbe, posebne želje.
Pomoću Facebook messenger-a Ana uživo komunicira s Vama i dovršava Vaše narudžbe. Ili nam se javite u kontakt formi preko e-maila

Odgovori

Add to cart