Tolerancije proizvoda:

Tolerancije mjera:

Svi proizvodi Jet Fox design-a rade se prema posebnoj narudžbi, personalizirani za svakog pojedinog kupca. Na mrežnoj stranici www.jetfoxdesign.hr, i web trgovini objavljene mjere (duljina, širina i visina) te veličine (npr. promjeri) mogu se u određenoj mjeri razlikovati od stvarnog proizvoda. Jet Fox design zadržava pravo na toleranciju mjera +/- 10 mm.

Tolerancije boje:

Fotografije proizvoda i nijanse boja mogu se vizualno razlikovati od stvarnog proizvoda. Na to utječe svijetlost prilikom fotografiranja, kut fotografije, ambijent, filteri pri obradi fotografije i slično.  

 

Vrijeme izrade:

Svi Jet Fox proizvodi rađeni su prema narudžbi i željama kupca. Izrada personaliziranih proizvoda zahjeva dužu izradu od standardnih proizvoda.

  •  Rok izrade proizvoda zavisi od gužve i klijenata koji su naručili prije vas. Obično 1-5 radnih dana, iznimno do maksimalno 14 dana. Vrijeme izrade zavisi od zahtjeva za sami proizvod, dostupnosti materijala u skladištu te redu čekanja i zaprimanju narudžbe  (broj klijenta u obradi). Uz poseban dogovor s kupcem vrijeme izrade za Hitne pošiljke može se ubrzati

Dostava Proizvoda:

Jet Fox Design sve svoje proizvode primarno šalje GLS kurirskom službom, iznimnom HR poštom.

Proizvodi poslani GLS kurirskom službom u pravilu stižu drugi dan od slanja, Jet Fox de odriče odgovornosti za možebitna kašnjenja dostave.

Svi naši proizvodi pomno se pakiraju za slanje i dostavu. Jet Fox design se odriče odgovornosti možebitnih oštećenja proizvoda od kurirskih službi!

Add to cart