MyCard | Skrivene poruke u krugu

20.00 

Unikatne i personalizirane pitalice prema želji kupca

Sakrivene poruke na rotacijskom kotaču. Roirajte kotač i prikazat će se Vaše poruke. Idealan poklon za sve prigode

Standardna dimenzija 15 cm

SKU: MyCard-011 Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Personalizirane pitalice

NAPOMENA: Prilikom unosa teksta molimo upisati cijeli željeni tekst koji želite na pitalici/Čestitki. Unosom Vašeg personaliziranog teksta stvaramo unikatne proizvode da sve Vaše potrebe.

Pitanje nekoga da postane kum je velika čast i odgovornost, te je važno da to učinite na pravi način. Traženje kuma za vaše dijete ili vjenčanje  je važno odlučivanje i trebali biste se potruditi da pronađete osobu koja će biti uzor i podrška za Vas i vaše dijete. U ovom članku ćemo vam dati nekoliko savjeta i ideja kako da pitate nekog za kumstvo u lijep i poštovanje prema njihovom vremenu i odgovornostima.

Kartice sa sakrivenim pitanjem “hočeš li biti moj kum?” su jedan lijep način da nekome ponudite čast da postane kum vašeg djeteta na krštenju ili Vama na Vašem vjenčanju. Ovakve kartice su lijep detalj i izrađujemo ih ručno i personalizirano s Vašim tekstom i fotografijama.  Osim što su lijepe i originalne, ovakve kartice daju vašem prijatelju ili članu obitelji priliku da razmisle o ponuđenom kumstvu prije nego što odluče. To također daje i vama vrijeme da razmislite o tome da li ste stvarno spremni da nekome povjerite ovu veliku odgovornost. Sve u svemu, kartice sa sakrivenim pitanjem “hočeš li biti moj kum?” su lijep i originalan način da nekome ponudite ovo značajno mjesto u vašem životu i obitelji.

Imate posebnu želju? Ne snalazite se na Web shopu?

Ljubazna i simpatična Ana odgovorit će Vam na sva Vaša pitanja. S Anom možete dogovoriti detalje Vaše narudžbe, posebne želje.
Pomoću Facebook messenger-a Ana uživo komunicira s Vama i dovršava Vaše narudžbe

Možete nas kontaktirati i putem e-maila

Email: jetfoxdesignweb@gmail.com
Sv. Marka Križevčana 9, 33520 Markovo
Dostupni smo 0-24h

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “MyCard | Skrivene poruke u krugu”