Srce sa skrivenim porukama prigodno za krštenja

Donosimo Vam zanimljivu i originalnu ideju za poklon

Približava se neki poseban dan, poput rođendana, godišnjice ili Valentinova, a ti želiš iznenaditi svoju voljenu osobu originalnim i personaliziranim poklonom koji će joj pokazati koliko je voliš. Srećom, postoji jedna ideja koja bi mogla biti savršena za tu priliku – unikatna čestitka s rotirajućim diskom i sakrivenim ljubavnim porukama koje može biratiš.

 

Rotirajući disk s ljubavnim porukama

Naša unikatna čestitka s rotirajućim diskom savršen je način da izrazite svoje osjećaje prema svojoj voljenoj osobi. Ova posebna čestitka sastoji se od rotirajućeg diska sa sakrivenim ljubavnim porukama koje možete birati. Svaki put kad vaša voljena osoba okrene disk, otkriva se nova ljubavna poruka koja će im dodatno uljepšati dan.

Personalizirana čestitka

Srce sa skrivenim porukama prigodno za krštenja

Ali to nije sve! Ova čestitka je potpuno personalizirana za vašu voljenu osobu. Naš web shop nudi vam priliku da dodate imena, datume, ili bilo koju posebnu poruku koju želite, čineći ovu čestitku jedinstvenom i posebnom za vašu voljenu osobu.

Naručivanje je jednostavno

okrugla dekoracija sa porukama za godišnjicu

I narudžba ovog originalnog poklona je jednostavna – samo posjetite naš web shop i naručite ovu unikatnu čestitku s rotirajućim diskom. Odaberite boju i personalizirajte svoju poruku, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo.

Ova čestitka će biti savršen način da izrazite svoju ljubav prema svojoj voljenoj osobi, bez obzira na prigodu. Bilo da želite izraziti ljubav na Valentinovo, rođendan, godišnjicu ili samo želite pokazati svoju ljubav i pažnju, ovaj poklon će zasigurno oduševiti vašu voljenu osobu.

Također možete škicnuti i u ostale modele

bubamara sa sakrivenom orukom čestitka i pitalica

Tu su i ostali modeli kao bubamara sa sakrivenom porukom ispod krila.

Pokloni koji su posebno personalizirani su uvijek najbolji način da pokažemo našim najdražima koliko ih volimo. Naša unikatna čestitka s rotirajućim diskom je savršen primjer toga. Jedinstveni i personalizirani poklon koji se može prilagoditi baš za vašu voljenu osobu, a svaki put kad okrenu disk, otkrit će novu ljubavnu poruku koja će im uljepšati dan. Ne gubite vrijeme, posjetite naš web shop 

Imate posebnu želju? Ne snalazite se na Web shopu?

Ljubazna i simpatična Ana odgovorit će Vam na sva Vaša pitanja. S Anom možete dogovoriti detalje Vaše narudžbe, posebne želje.
Pomoću Facebook messenger-a Ana uživo komunicira s Vama i dovršava Vaše narudžbe. Ili nam se javite u kontakt formi preko e-maila

Odgovori

Add to cart