poklon curi

Donosimo Vam 3 Ideje za poklon djevojci

Valentinovo je dan za pokazivanje ljubavi i pažnje voljenoj osobi, pa zašto ne bi poklonili nešto što će biti jedinstveno i nezaboravno? Ako vaša djevojka ili supruga voli dekor, unikatne predmete, i personalizirane poklone. Onda imamo savršene poklone za vas.

Iz našeg web shopa izdvojili smo 3 personalizirana poklona koji će oduševiti mnoge.

Akrilne lampe s fotografijom i 3D efektom

Akrilna led lampa sa fotografijom i tekstom u obliku medvjeda

3D akrilne lampe su moderni i atraktivni dekorativni element koji se sve više koristi u dizajnu enterijera.  

Jedna od najpopularnijih 3D akrilnih lampi iz našeg web shopa su lampe s fotografijama i tekstom u obliku oblaka.  Ovim dizajnom pomalo neutralnim oblikom stvorili smo iluziju nećega kao iz bajke. Vaša fotografija krasit će Vaš dom a istovremeno biti ambijentalno svijetlo.

Druga popularna opcija je “Lampa medo s fotografijom”, koja ima sliku Mede (teddy) u 3D Efektu sa srcem u sredini  u kojeg naši dizajneri prozicioniraju Vašu fotografiju. također Vaša imena ili kratku posvetu  možete dodati ispod mede ili na samom postolju lampe.

Ove lampe a i ostale lampe u našoj ponudi kao što su Drvene lampe ili Lampe sjena su idealne za dekoraciju sobe mladih ljudi ili kao poklon za neku posebnu priliku. Osim što su lijepe i dekorativne, one takođe stvaraju romantičnu atmosferu i mogu biti korisne kao noćna lampa.

Ukoliko se odlučite za naše  3D akrilne lampe, obratite pažnju na kvalitetu poslane fotografijei količinu posalnog teksta. Četo su kraći tekstovi znatno efektniji nego dugačiki. Sa pravom 3D akrilnom lampom, vaš enterijer će dobiti moderni i upečatljiv dodatak, A Vaša djevojka ili supruga će se oduševiti.

Personalizirani nakit by Jet Fox Design

Unikatni personalizirani nakit može biti savršen poklon za djevojku i suprugu, jer pokazuje da ste se potrudili da pronađete nešto što će biti posebno za nju. Postoji mnogo mogućnosti za personalizirani nakit, od ogrlica do narukvica.

Jedan od najčešćih načina personalizacije nakita je graviranje. To može biti ime vaše djevojke, datum važne godišnjice ili nešto što vam je posebno značajno za vas dvoje. Druga opcija je da se koristi ukrasna slova ili simboli za stvaranje poruke ili natpisa na nakitu.

Možete također odabrati opciju graviranja važne i drage fotografije. Tako će Vaša djevojka, cura ili supruga nosti trajnu uspomenu uvijek sa sobom.

Kad god odlučite da napravite unikatni personalizirani nakit, bitno je da se potrudite da pronađete nešto što će biti posebno i značajno za vašu djevojku. To će joj pokazati da ste mislili na nju i da cijenite njenu osobnost i stil.

Drvene dekoracije s imenom

https://www.jetfoxdesign.hr/proizvod/mydeko-kruug-ljubav/

Drvene okrugle dekoracije su lijepi i kreativan način da se ukrase dom ili da se daje poseban poklon, još bolje jer pokazuju da ste se potrudili da pronađete nešto što će biti posebno za vašu suprugu ili djevojku.

Postoji mnogo načina na koje možete personalizirati dekoracije by Jet Fox Design. Jedan od najčešćih načina je graviranje ili lijepljenje vašeg teksta. To može biti ime vaše supruge, datum važne godišnjice ili nešto što vam je posebno značajno za vas dvoje. Možete također odabrati da se koristi ukrasna slova ili simboli za stvaranje poruke ili natpisa na dekoraciji. Također odabrati da se koristi boja ili dekorativni elementi koji su značajni za vašu suprugu, poput njene omiljene boje..

Imate posebnu želju? Ne snalazite se na Web shopu?

Ljubazna i simpatična Ana odgovorit će Vam na sva Vaša pitanja. S Anom možete dogovoriti detalje Vaše narudžbe, posebne želje.
Pomoću Facebook messenger-a Ana uživo komunicira s Vama i dovršava Vaše narudžbe. Ili nam se javite u kontakt formi preko e-maila

Add to cart