Kako pitati za kumstvo

Donosimo Vam Ideje kako nekog pitati da vam bude kum?

leptir s fotografijom djeteta

Pitanje nekoga da postane kum je velika čast i odgovornost, te je važno da to učinite na pravi način. Traženje kuma za vaše dijete ili vjenčanje  je važno odlučivanje i trebali biste se potruditi da pronađete osobu koja će biti uzor i podrška za Vas i vaše dijete. U ovom članku ćemo vam dati nekoliko savjeta i ideja kako da pitate nekog za kumstvo u lijep i poštovanje prema njihovom vremenu i odgovornostima.

Drvene kartice kao sakrivne pitalice

Drvena čestitka sa sakrivenim pitanjem

Kartice sa sakrivenim pitanjem “hočeš li biti moj kum?” su jedan lijep način da nekome ponudite čast da postane kum vašeg djeteta na krštenju ili Vama na Vašem vjenčanju. Ovakve kartice su lijep detalj i izrađujemo ih ručno i personalizirano s Vašim tekstom i fotografijama.  Osim što su lijepe i originalne, ovakve kartice daju vašem prijatelju ili članu obitelji priliku da razmisle o ponuđenom kumstvu prije nego što odluče. To također daje i vama vrijeme da razmislite o tome da li ste stvarno spremni da nekome povjerite ovu veliku odgovornost. Sve u svemu, kartice sa sakrivenim pitanjem “hočeš li biti moj kum?” su lijep i originalan način da nekome ponudite ovo značajno mjesto u vašem životu i obitelji.

Personalizirane strugalice

Grebalice sa sakrivenim tekstom

Sigurni smo da ste se svi barem jednom našli u situaciji kada ste željeli nešto lijepo i originalno poslati svojoj voljenoj osobi pa tako i budućim kumovima, ali niste znali kako da to učinite na poseban način. Zbog toga smo se odlučili predstaviti vam našu novu liniju strugalica sa sakrivenom porukom.

Ove strugalice su nevjerojatno jedinstvene i posebne, jer u sebi kriju tajnu poruku koju možete poslati svojim kumovima ili svojoj voljenoj osobi. Možete odabrati iz različitih poruka, od romantičnih do zabavnih, pa čak i pisati vlastite poruke. Ove strugalice su odlična ideja za poklon za vašeg partnera ili za neku posebnu prigodu kao što je godišnjica ili rođendan.Pored toga što su ovakve strugalice lijepe i originalne, pa će se sigurno svidjeti i onima kojima ih poklonite.

Drvene dekoracije s posvetom

Drveni krug kao dekoracija za kuma
https://www.jetfoxdesign.hr/proizvod/mydeko-kruug-ljubav/

Ako ste u potrazi za originalnim poklonom za vašeg novog kuma ili kumicu, onda ste došli na pravo mjesto. Naš tim dizajnera je stvorio nekoliko lijepih drvenih dekoracija i personaliziranih kutija koje će sigurno razveseliti i oduševiti vaše novo kumstvo.

Drvene dekoracije su izrađene od visokokvalitetnog drva i dolaze u različitim dizajnima i oblicima. Možete odabrati između različitih motiva, od cvijeća do grbova, i sve su dekoracije izrađene ručno i s ljubavlju. Osim što će se sigurno svidjeti vašem kumu ili kumi, ova dekoracija će biti lijep dodatak bilo kojem domu.

Također nudimo i personalizirane kutije u različitim bojama i dizajnima. Možete odabrati kutiju koja najviše odgovara vašem kumu ili kumi i na njoj ćemo ispisati njihovo ime ili neku drugu poruku po vašem izboru. Ove kutije su idealne za čuvanje sitnica ili suvenira i sigurno će biti lijep dodatak bilo kojem prostoru.

Imate posebnu želju? Ne snalazite se na Web shopu?

Ljubazna i simpatična Ana odgovorit će Vam na sva Vaša pitanja. S Anom možete dogovoriti detalje Vaše narudžbe, posebne želje.
Pomoću Facebook messenger-a Ana uživo komunicira s Vama i dovršava Vaše narudžbe. Ili nam se javite u kontakt formi preko e-maila

Add to cart