My3D | Lampa s traktorom i tekstom po želji

(3 recenzije korisnika)

25.00 

Personalizirane i jedinstvene (unikatne) Akrilne lampe s 3d Efektom.

Kako bi dodatno personalizirali ovaj poklon – unesite svoj tekst i datum / imena koje želite da graviramo

Ima 7 izmjenjivih boja svjetala , koja odabirete na samom postolju lampe, a postoji i opcija izmjeničnog svjetla u svim nijansama. S daljinskim upravljačem upravljate i do 16 Boja i nijansi.

SKU: My3D-137 Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Magično svjetlo će se pobrinuti za miran noćni san! Obradujte svoje mališane, a i one nešto starije neobičnom 3D  lampom. Dekorirajte spavaću sobu i stanite u kraj neprospavanim noćima! Noćne lampe zabavnog oblika s motivima životinja i omiljenih crtanih junaka iznimno su popularne kod mlađe publike. Takve lampe izrađujemo mi prema Vašim željama. Lampe s 3D iluzijom koja će osvijetliti sobu u čudesnim bojama.

Poklonite savršen poklon za razne prigode

Dizajn ove noćne lampe s 3D efektom, s lijepo isprepletenim laserskim linijama, stvara 3D iluziju. Ova lampa će unijeti radost u  sobu i zamijeniti žarulju.

NEOBIČNA I ZANIMLJIVA DEKORACIJA

Ako razmišljate o neobičnom i nesvakidašnjem daru, to su zasigurno naše Akrilne lampe. Darujte ju dragim osobama – prijateljima da krasi neki kutak njihovog doma ili svojoj dječici za rođendan kojima će mijenjati jako noćno svjetlo u spavaćoj sobi.

Karakteristike našeg proizvoda:

3 MODA MIJENJANJA BOJA

Boje kod ove lampe se mogu mijenjati na 3 načina – kontrolerom na kablu lampe i korištenjem daljinskog upravljača 16 predivnih boja. Odaberite da lampa svijetli u samo jednoj boji, u zanimljivoj bljeskalici ili divnom prelijevanju iz jedne u drugu boju.

KRASIT ĆE SVAKO MJESTO

3D magičnu  lampu možete postaviti u dječju ili svoju spavaću sobu, dnevni boravak, na šank, u kupaonicu, dućan, ugostiteljske objekte. Osim što ćete dobiti ugodno i prigušeno osvjetljenje, također ćete dobiti pravo dekorativno svjetlo.

PRIVLAČAN DIZAJN

Zanimljiva mrežasta struktura 3D  lampe je odrađena s velikom preciznošću tako da, kada ju upalite, možete vidjeti kako se isprepliću horizontalne, vertikalne i polukružne linije ili Vaša fotografija.

Tehnički opis proizvoda:

 • Dimenzije zavise od vrste personalizacije, Vašeg teksta, motiva i vrsti postolja koje izaberete. Kod lampi u okviru dimenzije su 17×23 cm, dok kod ostalih postolja lampe su obićno visine oko 20 cm
 • Napomena: daljinski upravljač dostupan kod Lux postolja , drvenog postolja i okvira.  U slučaju da klijent ne odabere vrstu drvenog postolja, bit će isporućena lampa sa Lux postoljem. Također nemojte unostiti Emotikone, jer neke emotikone sustav ne može vizualizirati. Unesite tekst i brojke. Pripazite na pravopis i željeni tekst, jer pogreške u pisanju neće biti ispravljene. Hvala

Imate li pitanje? Javite nam se u FB Chat ili na e-mail jetfoxdesignweb@gmail.com

3 recenzije za My3D | Lampa s traktorom i tekstom po želji

 1. Krešimir (Potvrđen vlasnik)

  Stvarno ste prava tvornica snova

  1 product
 2. Božo (Potvrđen vlasnik)

  Dobra kvaliteta.

  1 product
 3. Iva Faletar (Potvrđen vlasnik)

  Došlo je onako kako smo si zamislili

  1 product
Napiši recenziju