deka sa imenom i fotografijom djeteta

Unikatne personalizirane dekice za vaše najdraže

Draga naša Jet Fox Design zajednica, 

Story Time: Sanjina kćerkica Ana, rođena 23.5.2021., zasigurno će uživati u svojoj prvoj dekici s njezinim imenom i datumom rođenja, ali to nije sve. Ova dekica ima jedinstven dodir osobnosti – prava fotografija male Anice urezana u tkaninu. To nije samo poklon; to je priča, to je sjećanje, to je ljubav.

Personalizirana dekica s imenom i datumom rođenja

Kada je naša draga Marta, Sanjina najbolja prijateljica, tražila savršen poklon za ovaj poseban trenutak u njihovim životima, nije imala ideju što bi moglo biti dovoljno posebno. Zato se obratila nama, Jet Fox Designu, i mi smo se pobrinuli da taj trenutak ostane zabilježen zauvijek.

Dodajte osobni dodir s pravom fotografijom na dekici

Naš tim dizajnera i tehničara posvetio se stvaranju personalizirane dekice s imenom i datumom rođenja male Ane, ali smo otišli korak dalje. Dodali smo pravu fotografiju djeteta na dekicu. Rezultat?

Oduševljenje Marte, suze sreće na licu Sanje i nezaboravan poklon za malu Anu.

Dodajte osobni dodir s pravom fotografijom na dekici

A to je samo početak! Naša kolekcija personaliziranih dekica nudi širok spektar dizajna i opcija kako biste pronašli savršen poklon za svaku prigodu. Od šarenih uzoraka do elegantnih minimalističkih stilova, imamo nešto za svaki ukus. Osim toga, možete odabrati između različitih veličina, materijala i dodataka kako biste osigurali da vaš poklon bude upravo onakav kakav želite. Pogledajte našu cjelokupnu ponudu personaliziranih dekica i pronađite idealan poklon koji će izmamiti osmijeh na lice vaših najmilijih.

Vaša fotografija, Vaša dekica, Vaša priča – nije to samo fraza, to je naša misija. Svaki naš proizvod nije samo predmet, već nositelj emocija, uspomena i ljubavi.

Dodajte osobni dodir s pravom fotografijom na dekici

U Jet Fox Designu, dekice nisu samo komadi tkanine – one su nositelji uspomena, emocija i ljubavi. Iznenadite svoje najmilije personaliziranom dekicom i stvorite nezaboravan trenutak koji će trajati zauvijek. Vaša fotografija, Vaša dekica, Vaša priča – dopustite nam da zajedno stvorimo nešto posebno.

Jet Fox Design – Stvaranje uspomena, jedna dekica po jedna priča.

Imate posebnu želju? Ne snalazite se na Web shopu?

Ljubazna i simpatična Ana odgovorit će Vam na sva Vaša pitanja. S Anom možete dogovoriti detalje Vaše narudžbe, posebne želje.
Pomoću Facebook messenger-a Ana uživo komunicira s Vama i dovršava Vaše narudžbe. Ili nam se javite u kontakt formi preko e-maila

Odgovori

Add to cart