što pokloniti dečku

Unikatni i Personalizirani Pokloni za Vjenčanja - Stvorite Trajne Uspomene

Vjenčanja su posebni trenuci koji zaslužuju nezaboravne poklone.P ersonalizirani pokloni za vjenčanje, u Jet Fox Designu  vjerujemo  da darivanje personaliziranih poklona stvara trajne uspomene i donosi osmijeh na lice svakome tko ih primi. Stoga smo za vas pripremili 5 jedinstvenih ideja za poklone koji će zasigurno oduševiti mladence i učiniti njihov dan još posebnijim.

1. Dekorativni drveni krug s imenima mladenaca i natpisom kao uspomena na vjenčanja

Unesite dašak elegancije u dom mladenaca za vjenčanja s našim dekorativnim drvenim krugom. Personaliziramo ga s njihovim imenima i posebnim natpisom, čime stvaramo savršenu uspomenu na njihov poseban dan. Ovaj prekrasan komad može biti izložen na zid ili polici, podsjećajući ih na trenutak kada su rekli “da”

2. Akrilna 3D lampa s fotografijom mladenaca i željenim tekstom za vjenčanje

Osvijetlite njihov novi zajednički život s našom akrilnom 3D lampom. Ova unikatna lampa sadrži ugraviranu fotografiju mladenaca i željeni tekst po vašem izboru prigodnom za vjenčanje. Svjetlost koju emitira stvara intimnu atmosferu i podsjeća ih na ljubav koju dijele.

3. Personalizirana kuhinjska daska za vjenčanje

Za parove koji vole provoditi vrijeme zajedno u kuhinji, naša personalizirana kuhinjska daska je savršen poklon. S imenom mladenaca ili posebnim datumom ugraviranim u drvo, ova daska nije samo funkcionalna nego i emotivna uspomena koja će im služiti dugi niz godina i kao trajna uspomena na vjenčanje

4. Čestitka personalizirana za novce

Dodajte osobni dodir tradicionalnom poklonu novca s našom personaliziranom čestitkom. S posebnim dizajnom i vašom porukom, ova čestitka ne samo da čuva novac na sigurnom, nego i pokazuje koliko vam je stalo do mladenaca. A kasnije će stvoriti trajnu uspomenu na vjenčanja

5. Personalizirana kasica u koju osoba koja poklanja može staviti prve novce

Pomozite mladencima da započnu svoj zajednički život s našom personaliziranom kasicom. Sa njihovim imenima i datuma vjenčanja, ova kasica je savršen način da im pomognete uštedi za buduće avanture. Stavite prve novce u nju i gledajte kako se njihovi snovi počinju ostvarivati.

Bonus: Topperi za torte s prezimenom i raznim motivima za vjenčanja

Ne zaboravite naše unikatne toppere za torte dizajnirane posebno za vjenčanja! S prezimenom mladenaca i raznim motivima, ovi topperi dodaju poseban završni dodir svakoj svadbenoj torti. Učinite njihov slatki trenutak još nezaboravnijim s našim personaliziranim topperima.

Stvorite Nezaboravne Uspomene s Jet Fox Designom za vjenčanja

U Jet Fox Designu vjerujemo da su najbolji pokloni za vjenčanja oni koji dolaze iz srca. Naša misija je pomoći vam da stvorite nezaboravne uspomene koje će trajati cijeli život. Posjetite naš webshop i odaberite savršen poklon za svoje najdraže.

Imate posebnu želju? Ne snalazite se na Web shopu?

Ljubazna i simpatična Ana odgovorit će Vam na sva Vaša pitanja. S Anom možete dogovoriti detalje Vaše narudžbe, posebne želje.
Pomoću Facebook messenger-a Ana uživo komunicira s Vama i dovršava Vaše narudžbe. Ili nam se javite u kontakt formi preko e-maila

Odgovori

Add to cart