Donosimo Vam priću jednog personaliziranog lančića

Fotografija kao primjer

Ovu priću htjela je podjeliti naša klijentica i blogerica Marija (33):

“Bila je jedna lijepa majka koja je voljela svoju kći iznad svega. Kći se znala zahvaliti svojoj majci na svemu što je učinila za nju, ali nikada nije mogla pronaći pravi poklon za rođendan koji bi istinski izrazio njeno zahvalnost. Jednog dana, dok je proučavala internet, pronašla je nešto što ju je učinilo vrlo sretnom. Bila je to baš ova  web stranica, koja se bavila izradom personaliziranih nakita i ostalih personaliziranih poklona, bila je to stranica Jet Fox Design sa svojim perfektnim timom. Kći je odlučila da će svojoj majci kupiti lančić s fotografijom njih dvije na njemu. Nakon što je odabrala dizajn i poslala fotografiju, sve što si trebala učiniti je malo sačekati. Bilo je vrlo jednostavno i brzo. 

Kada je lančić stigao, kći je bila oduševljena kvalitetom i izgledom. Odmah je požurila da ga daruje svojoj majci za rođendan. Majka je bila presretna kada je vidjela poklon i odmah ga je stavila oko vrata. Kći je znala da će lančić uvijek nositi sa sobom, jer će joj on svaki put podsjetiti na njihovo posebno vezanje i ljubav. 

Majka je bila oduševljena svojim novim lančićem i nije mogla prestati gledati fotografiju na njemu. Kći je bila sretna što joj je uspjelo da izrazi svoju ljubav na tako poseban način. Uskoro je prošlo nekoliko godina i majka se nije rastala od svog lančića, a kći je bila sretna što je mogla svojoj majci dati nešto što je toliko posebno i jedinstveno.”

Hvala Vam Jet Fox Team, 

Marija, 22.12.2022.

Imate posebnu želju? Ne snalazite se na Web shopu?

Ljubazna i simpatična Ana odgovorit će Vam na sva Vaša pitanja. S Anom možete dogovoriti detalje Vaše narudžbe, posebne želje.
Pomoću Facebook messenger-a Ana uživo komunicira s Vama i dovršava Vaše narudžbe. Ili nam se javite u kontakt formi preko e-maila

Odgovori

Add to cart