fbpx

Nećete vjerovati čega se dosjetila naša klijentica, ujedno i majka djeteta povodom krštenja.

U našu firmu došao je upit: „Molim Vas pomozite mi dizajnirati dekoracije povodom krštenja?“

Nakon razgovora s mladom majkom dizajneri i tehničari bacili su se na posao.

Nakon sastanka tehničara Marka koji je u timu od 2018.g  i naše dizajnerice Ive koja je s nama od osnutka firme u RH pala je odluka da napravimo tri glavne dekoracije koje će izazvati lavinu emocija kod gostiju i buduće kume djeteta

Topperi za tortu

Kako svako krštenje ima tortu ili slatki stol Iva u dogovoru s majkom dizajnirala je dva vrha za tortu, popularno zvano Topper naziv preuzet iz Amerike. Jedan jednostavniji topper za tortu s imenom Nicole i malim anđelom koji sjedi na jednom slovu savršeno se uklopio u klasičnu tortu.  Dok je drugi topper koji vidite na prvoj slici služio kao dekor za slatki stol na ulazu u svečanu salu s natpisom Nikol. Kako klijentica živi na dvije adrese htjela je toppere s imenom na hrvatskom i engleskom jeziku.  Boje toppera pomno su birane prema uređenju sale. Tako je nastala zlatno srebrna kombinacija.

Malo je reći da su gosti bili oduševljeni vidjeti personaliziranu tortu ukrašenu našim topperom.

Vrhove za torte povodom krštenja i drugih prigoda iz kategorije MyTopper našeg brenda Jet Fox Design  možete vidjeti na linku

Dekorativni krug Dobrodošlice

Dekorativni krug dobrodošlice s imenom. Personalizirani proizvod koji mami poglede. Na ulazu u svečanu salu stavili smo dekorativni krug s imenom djeteta i simbolom križa.

Klijentica je izrazila želju da krug želi kasnije koristiti kao trajnu dekoraciju sobe. Tako je dizajnerica Iva na personaliziran stalak napisala dobrodošlicu za krštenje kako bi se krug kasnije uklopio u interijer majke i dječje sobe.

Ponudu kategorije MyDeko iz brenda Jet Fox design možete pogledati u našo kategoriji

Zahvala kumi

Majka nikako nije htjela izostaviti kumu iz ove priče, a to bi im i mi preporučili kao dizajneri i savjetnici s iskustvom preko 10 godina u Europi i Hrvatskoj. Jer Biti kuma znači biti prijateljica i sestra u jednom, za cijeli život majci i djetetu.

Naša Iva iskoristila je ideje više predhodnih dekoracija koje je radila i stvorila unikatnu dekoraciju za kumu Dijanu u kombinaciji s bojama bijelo, zlato i boja drveta oraha. Tako je nastala prekrasna dekoracija koja je oduševila kumu pa su potekle i suze radosnice. Kasnije saznajem da naša dekoracija krasi dom kume na polici  njezinog doma.

Za kraj ovog našeg malog članka želimo Vam ispričati poantu ove priče. Kada imate posebnu želju, ili ne znate kako dekorirati Vaš poseban dan, javite se našim dizajnerima i tehničarima. Oni će zasigurno naći rješenje za Vas, jer nijedna Vaša želja nije neostvariva u ovom ili onom obliku.

Vaš Jet Fox Team

Istražite našu ponudu

The JKet FoxDesign tim

Naš Tim dizajnera i tehničara

Odgovori

Add to cart