fbpx

Kako odabrati poklon za Krštenje?

Budite drugačiji od drugih i poklonite originalan i personaliziran poklon povodom Krštenja

Sigurna sam da smo svi ili barem većina nas doživjela situaciju da nismo sigurni što pokloniti povodom krštenja dragim ljudima. Prije puno godina, prije nego što sam radila kao dio dizajnerskog tima u Jet Fox Designu, tvornici poklona i unikatnih grafičkih riješenja, prijatelji su me pozvali na krštenje svoga djeteta. Ja sam s puno uzbuđenja krenula u potragu za poklonom. Nažalost bilo teško pronaći adekvatan poklon koji bi zadovoljio moja očekivanja.

U nastavku pročitajte kako sam se snašla, izabrala poklon te ostvarila divnu suradnju sa sadašnjim timom.

Krštenje djeteta

Katolička i pravoslavna vjera imaju sedam svetih sakramenata. 

  1. Krštenje (krst)
  2. Pomirenje ( sakrament ispovijedi, ispovijed, pokora )
  3. Euharistija ( sveta Pričest )
  4. Potvrda ( krizma )
  5. Ženidba
  6. Sveti red
  7. Bolesničko pomazanje

Za vjernike Krštenje djeteta velika je stvar za roditelje i obitelj. Zanmo da je krštenje jedan od najljepših i najdivnijih “darova” Božjih. Dijete postaje kršćaninom, odnosno taj dan prima kršćanstvo. Obred krštenja održava se u crkvi, a od pamtivjeka je tradicija da se djetete dariva povodom krštenja.

Kod darivanja djeteta ako ste uzvanik zadatak je nešto lakši. Dok za kumove koji su odabrani od strane roditelja zadatak je kompliciraniji te se postavlja pitanje: Što pokloniti?

ŠTO POKLONITI ZA KRŠTENJE?

No vratimo se na našu priču… Zaključili smo da nije sasvim lako odabrati poklon za tako važan dan u životu vjernika. Otići samo u neki trgovački centar i nije opcija, četo se ne pronalazi nešto adekvatno. Obično se poklanja zlatnina, što zna biti poprilično skupo, a i rezervirano je za bližu rodbinu i naravno kumove. Razmišljajući zaključila sam da to treba biti neki trajni poklon, treajna uspomena na taj veliki dan.  Tu dolazimo do predivnog tima by Jet Fox Design. Za njih sam čula od dobrih prijatelja te se upustila u avanturu.

ORIGINALNI POKLONI ZA KRŠTENJE

Prije potrage trebali bi odlučiti koji tip poklona želimo pokloniti. Za to najbolje da napravimo nekoliko glavnih podjela npr. Želimo pokloniti nešto to će biti trajna uspomena na krštenje djeteta, koje će se moći koristiti i u odrasloj dobi bilo kao igračka ili dekoracija. Originalnost, kao i personaliziranost će uvijek dobro proći i izmamiti osmijeh na lica svim sudionicima.

PODJELA POKLONA PREMA VRSTI

Priznajem, nisam puno očekivala, ali dizajneri su me oduševili sa svojom ponudom. Jet Fox design pokloni su više od poklona, stvorili su trajnu uspomenu za djete i njegove roditelje.

Pa zavirimo u svijet unikatnih poklona by Jet Fox design

NAKIT

Jet Fox Design u svojoj ponudi ima široku lepezu unikatnog nakita izrađenog od vrhunskog medicinskog čelika.

Sav nakit u dolazi u zlatnoj ili srebrnoj varijanti. Precizno laserski graviran.

Na unikatan i personaliziran nakit možete dati ugravirati Vaše fotografije, motive, imena i posvetu. Što ovaj poklon čini jedinstvenim i potpuno personaliziranim.

Želiš li vidjeti ponudu nakita iz brenda Jet Fox Design? Klikni i zaviri u unikatni svijet nakita

Dekoracije- Kao savršen poklon za krštenje

Drvene i zidne dekoracije  potpuno personalizirane po želji klijenata stvara savršen spoj osobnosti i trajne uspomene.

Jeste li znali da u Jet Fox kolekciji imamo preko 200 modela drvenih dekoracija i bezbroj Vaših kombinacija? Kombinirati možemo sve vrste dizajna. Dizajneri s vrhunskim timom tehničara će uvažiti svaku Vašu želju kako bi zajedno stvorili savršen poklon za krštenje.

Pogledajte kompletnu ponudu drvenih personaliziranih krugova.

3D Akrilne lampe s motivima za krštenje i fotografijama

Jedan od hit poklona povodom krštenja zasigurno su  naše Akrline lampe s 3D efektom

Neobičan, unikatan i poseban poklon za  sve vrte prigoda i voljenu osobu!

Osim što je lijep ukras za svaku sobu – može se dodatno personalizirati sa tekstom, imenom, datumom po želji!

Ima 15 izmjenjivih boja svjetala, koja odabirete na regulatoru, a postoji i opcija izmjeničnog svjetla u svim nijansama.

Magično svjetlo će se pobrinuti za miran noćni san!

Obradujte svoje mališane, a i one nešto starije neobičnom 3D  lampom.

Dekorirajte spavaću sobu i stanite u kraj neprospavanim noćima!

Noćne lampe zabavnog oblika s motivima životinja i omiljenih crtanih junaka iznimno su popularne kod mlađe publike. Takve lampe izrađujemo mi prema Vašim željama. Lampe s 3D iluzijom koja će osvijetliti sobu u čudesnim bojama.

Poklonite savršen poklon za razne prigode

Dizajn ove noćne lampe s 3D efektom, s lijepo isprepletenim laserskim linijama, stvara 3D iluziju. Ova lampa će unijeti radost u  sobu i zamijeniti žarulju.

NEOBIČNA I ZANIMLJIVA DEKORACIJA

Ako razmišljate o neobičnom i nesvakidašnjem daru, to su zasigurno naše Akrilne lampe. Darujte ju dragim osobama – prijateljima da krasi neki kutak njihovog doma ili svojoj dječici za rođendan kojima će mijenjati jako noćno svjetlo u spavaćoj sobi.

Karakteristike našeg proizvoda:

3 MODA MIJENJANJA BOJA

Boje kod ove lampe se mogu mijenjati na 3 načina – dodirivanjem lampe i korištenjem daljinskog upravljača 7 predivnih boja. Odaberite da lampa svijetli u samo jednoj boji, u zanimljivoj bljeskalici ili divnom prelijevanju iz jedne u drugu boju.

KRASIT ĆE SVAKO MJESTO

3D magičnu  lampu možete postaviti u dječju ili svoju spavaću sobu, dnevni boravak, na šank, u kupaonicu, dućan, ugostiteljske objekte. Osim što ćete dobiti ugodno i prigušeno osvjetljenje, također ćete dobiti pravo dekorativno svjetlo.

PRIVLAČAN DIZAJN

Zanimljiva mrežasta struktura 3D  lampe je odrađena s velikom preciznošću tako da, kada ju upalite, možete vidjeti kako se isprepliću horizontalne, vertikalne i polukružne linije ili Vaša fotografija.

Naše 3D lampe neki još nazivaju i Čarobna svjetiljka koja oživljava priče, od mitskih zmajeva i šumskih stvorenja do ljubavnih avantura i voljenog djeteta. Jer su rađene prema Vašoj želji

Nevjerojatne kreacije izgledaju kao nešto iz bajke. U jednom dijelu kitovi i kornjače plivaju kroz potonuli drevni grad, a u drugom dijelu oživljava davno zaboravljena sjećanja.

Razni dizajni pripovijedaju jedinstvene priče. To može biti priča o avanturističkom djetetu u Vama ili jednostavan umjetnički prikaz koji predstavlja Vašu maštu ili osobno iskustvo.

Majstorski dizajnirane potpuno personalizirane noćne 3D lampe s Vašim osobnim motivima, tekstom, imenom.
Mijenjaju boje svijetla prema želji, upravljano daljinski, upravljačem ili mobitelom. Sve prema Vašoj želji

Odličan poklon za sve prigode s osobnim motivima koji karakteriziraju osobu kojoj je namijenjena ovoj poklon čini posebnim.

Unikatne aklrilne 3d Lampe kompletna ponuda

Vrhovi za torte povodom krštenja

Pogledajte kompletnu ponudu naših toppera

Odgovori

Add to cart