fbpx

Božić se približava i muka s odabirom poklona za Vašu majku. Ne trebate kupovati skupe poklone da bi majci pokazala koliko Vam znači. Donosimo Vam 5 ideja što pokloniti majci za ovaj Božić. Božić se održava svake godine 25.12., što je vrlo brzo kada se radi o tako važnom danu za darivanje.

139546

Majke nikada ne očekuju ništa, ali iznenadite ju  nekom lijepom gestom ili malom sitnicom, to će joj sigurno izmamiti osmjeh na lice. Ona je uvijek tu za Vas kada Vam nešto treba i spremna pomoći  kako god zna. Iako ona zna da ju volite  uvijek je lijepo kada te netko iznenadi nečim slatkim. Ne morate kupovati nikakve skupe poklone, ove su sitnice idealno iznenađenje za svaku majku.

1. Personalizirana ogrlica

Ogrlica iz kolekcije AFRODITA brenda MyJewelry by Jet Fox Design. Afrodita ogrlice u obliku srca dobile su ime po grčkoj božici Afroditi, koja je u grčkoj mitologiji Božica ljubavi. Unikatne i vječne ogrlice po Vašoj želji, s vašim osobnim motivima, tekstom imenima i datumima. Zasigurno će razveseliti Vašu majku jer unikatno i personalizirano uvijek je posebno i od srca.

2. Nakit s fotografijom

Nakit iz naše kolekcije je  vrhunski graviran i dizajniran s Vašim fotografijama i zasigurno će stvoriti trajnu uspomenu i sentimentalnu vrijednost.

Uz Vašu fotografiju stavite i prikladnu posvetu tako ćete stvoriti jedinstven komad nakita za Vašu majku.

3. Personalizirana kutija

Poklon kutije iz kolekcije MyBox zasigurno će biti pun pogodak u kombinaciji s omiljenim slatkišima ili parfemom Vaše majke. Napunite  personaliziranu kutiju za vašu SUPER MAMU s njenim omiljenim stvarčicama te. Također na unutarnju stranu poklopca stavite kratku posvetu ili vašu zajedničku fotografiju.

4. Akrilna lampa s obiteljskom fotografijom

Ambijentalne lampe s obiteljskom fotografijom ili Vašim tekstom je jedan od onih poklona s WoW efektom. Vaša majka bit će oduševljena, raznježit će se od radosti kada ugleda lampu sa zajedničkom fotografijom.

5. Personalizirani otirač

Ako je Vaša majka veselog i šaljivog duha predlažemo poklon koji će joj zasigurno biti osvježenje od klasičnih poklona koje je dobivala prijašnjih godina.
Personalizirani otirači prema Vašim željama stvorit će unikatan poklon te krasiti Vaš dom na prvom koraku.

Otirači iz kolekcije MyMat by Jet Fox Design.

I nemojte zaboraviti najvažnije, što god odlučili pokloniti majci za Božić obavezno dodajte uz sve i jedan zagrljaj! Čak i samo ovo kao poklon može biti dovoljno da Vašu majku obradujete.

Istražite našu ponudu

The JKet FoxDesign tim

Naš Tim dizajnera i tehničara

Odgovori

Add to cart