fbpx

Kako se približavamo prosincu koji je radi Božića tradicionalno mjesec darivanja pokloni su jedna od slatkih briga  kojima želimo razveseliti nama najdraže. Pokloniti pažnju i izmamiti osmijeh na lice nama dragih ljudi ne iziskuje zapravo puno. Dovoljno je malo vremena pretražiti stranicu www.jetfoxdesign.hr kako bi pronašli savršen poklon za vama drage osobe. Donosimo vam kreativne ideje za božićne poklone kojima ćete unijeti vaš duh, a bližnjima donijeti čaroliju i veselje.

139546

Funkcionalan i elegantan poklon za jaču polovicu

Ove sezone, Jet Fox Design je odlučio predstaviti poklon set za Vašeg supruga, prijatelja, oca ili djeda. Personalizirani poklon set u unikatnoj kutiji s Vašom posvetom. Set sadrži Novčanik, Privjesak, Olovku i USB memoriju. Poklon je potpuno personaliziran s imenom ili Vašim tekstom. Jednostavno Unikatan poklon koji ne možete kupiti u Trgovini. Naravno Jet Fox Design ima i druge kombinacije poklon setova za Nju i Njega

Poklon za Vašu bolju polovicu

Kupovina božićnih poklona može biti teška, posebno za vašu bolju polovicu. No, pronalazak božićnog poklona za djevojku ili suprugu ne mora biti mučenje.

Potrebno je samo malo istražiti  kako biste pronašli najbolji božićni pokloni za nju. Nakit je zasigurno poklon s kojim ne možete pogriješiti pogotovo ako je personaliziran i unikatan.

Nakit s Vašom fotografijom i tekstom zasigurno će izmamiti osmijeh na lice Vaše voljene osobe.

Pogledajte pounutu Jet Fox Nakita

Istražite našu ponudu

The JKet FoxDesign tim

Naš Tim dizajnera i tehničara

Odgovori

Add to cart